Sleep Token – The Summoning
Yngwie Vanhoucke

Sleep Token bracht in afgelopen twee dagen twee nieuwe singles uit, ‘The Summoning‘ en ‘Chokehold’. Sleep Token is geen conventionele band en deze releases toont het nogmaals. De zware melodieën met een zwevende atmosfeer worden afgewisseld door vernietigende breakdowns. De band is op 15 januari te zien op Headbangers Parade in Den Bosch net over de Belgische grens samen met een resem andere top bands met uitblinker Architects met een exclusieve Beneluxshow!

Eerst en vooral de nieuwste singel, ‘The Summoning‘. 

Tenslotte ook de single die gisteren werd vrijgegeven, ‘Chokehold‘.

Tickets voor Headbangers Parade kan je hier kopen!

Tickets Headbangers Parade

 

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Upcoming concerten

juni

Geen concerten

july

Geen concerten

X