Pinky Lace & Pixie Dust , de nieuwe single van Fields Of Regret
Vanpevenaeyge Carly

Fields Of Regret is het nieuwe project van Filip Van Lysebeth, voorheen bekend van Lakland, en brengt een mengeling van horror metal, punk, gothic en industrial. Na eerder al Zu All The Ant op de wereld te hebben losgelaten, presenteert hij nu zijn tweede single (en videoclip), Pinky Lace And Pixie Dust. Beide nummers zijn een voorbode van het op 18 november te verschijnen eerste zelf getitelde ep Field Of Regret.

Doet de naam Filip Van Lysebeth niet meteen een belletje rinkelen, hij is zeker geen onbekende in de industrie, hij werkte eerder als producer bij Basick Records met Marco Minneman (Kreator), Terry Bozzio (Frank Zappa), Adam Dice (Puff Daddy), Garry Hagger, Byentl en Bruno Meeus (Wizards of Oz). De teksten zijn veelal ge├»nspireerd op autobiografische thema’s als bipolaire stoornis, lithium, depressie, verdriet, loyaliteit en de MeToo-beweging. Muzikaal vindt Filip zijn inspiratie bij Alice Cooper (Fields of Regret is trouwens een nummer van deze horrorkoning), Black Sabbath, Korn en Type O Negatief.

Pinky Lace And Pixie Dust brengt een vreemd contrast van een vrolijk ritmepatroon gespeeld op vervormde gitaren met gedurfde leads en beukende percussie.

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Upcoming concerten

april

Geen concerten

mei

Geen concerten

X