Cardinal toont ons met NDA single nummer twee!
Ashley Bickx

De stad Mechelen begint ondertussen met bands als Psychonaut en Hippotraktor aardig wat naambekendheid te verwerven in het postwereldje. Daar blijft het gelukkig niet bij, want het collectief Cardinal is volop bezig om Mechelen ook de nodige naambekendheid te laten verwerven op het gebied van meer traditionele heavy metal. Deze jonge snaken brachten afgelopen vrijdag met NDA hun tweede single uit voor de op 3 juni te verschijnen debuutplaat I. Een single die meteen van een videoclip werd voorzien, waarbij we alle bandleden in volle actie kunnen aanschouwen. Fans van het meer traditionelere werk in de stijl van Motörhead zullen hier zeker en vast overweg mee kunnen!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Upcoming concerten

mei

Geen concerten

juni

Geen concerten

X