Euroblast komt met de tweede golf aan namen
Yngwie Vanhoucke

Euroblast, één van de beste festivals in Europa voor de progressive metalliefhebbers, heeft zojuist een tweede golf aan namen vrijgelaten voor het festival. Er was reeds een minigolf voorafgegaan door Vola die zichzelf aankondigde voor het festival. Hier dan golf twee van namen.

Nieuwe namen zijn:

  • Voyager
  • Exploring Birdsong
  • Masuria
  • Nightmarer
  • The Dali Thundering Concept
  • The Sleeper
  • Volkor X
  • Walzwerk

Reeds eerder aangekondigt:

Plini – Dirty Loops – Vildhjarta – VOLA – ÆRIES – Allt – Azure – BLACK TONGUE  – DESTRAGE – Edge of Haze – Four Stroke Baron – Karmanjakah – MASTER BOOT RECORD – KOJ – GHOST IRIS – Nero di Marte – Obsidious – Panzerballett (feat. Virgil Donati) – Time, The Valuator – Viscera – White Ward

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Upcoming concerten

mei

Geen concerten

juni

Geen concerten

X