Tesseract – Regrowth
Merycarmen LC

TesseracT lanceerde eventjes terug Regrowth, een speciale dubbele a-zijde om geld in te halen voor DEC (Disasters Emergency Committee), om het Oekrainse volk en anderen te helpen die in rampen en humanitaire crisissen over de hele wereld gevangen zijn.

Deze twee nummers zijn  helemaal TesseracT:  de nummers waren gemaakt voor het aanstaande vijfde album, maar pasten uiteindelijk niet in de route naar waar het album naartoe gaat. In plaats van de nummers te laten sterven op een server ergens, dachten de Britten dat ze er iets mee konden doen, vandaar Regrowth. Tijdens hun laatste headlinetour waren ze in Kiev, Kharkiv en Lviv. Ze stonden op de straten waar en vandaag gevochten wordt en vandaar dat ze het DEC willen steunen.

 

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Login

Recente reviews

Upcoming concerten

juni

Geen concerten

july

Geen concerten

Loading
Share This
X