Cobra The Impaler vuurt de single Scorched Earth af op het grote publiek!
Ashley Bickx

Als er één plaat is waar wij, bij Amped-Up, reikhalzend naar uitkijken, is het wel de debuutplaat van Cobra The Impaler. Ondertussen hoeven we nog maar vier weken geduld uit te oefenen vooraleer we Colossal Gods grijs kunnen en mogen draaien. De band bevindt zich stilaan in de laatste rechte lijn richting de release, waarbij recentelijk nog een nieuwe videoclip op de wereld werd losgelaten. Tot voor kort waren er reeds vier nummers gekend. Daar komt nu met Scorched Earth een vijfde song bij! Colossal Gods zal op vrijdag 25 februari verschijnen via Listenable Records.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Upcoming concerten

mei

Geen concerten

juni

Geen concerten

X