Turpentine Valley brengt tweede album uit op 25 februari 2022
Vanpevenaeyge Carly

Twee jaar geleden bracht Turpentine Valley z’n debuutalbum ETCH uit op Dunk!Records. Geen beter moment om aan te kondigen dat het post-metaldrietal op 25 februari 2022 de opvolger ALDER via datzelfde Dunk!Records op de wereld loslaat. Opnames, mix en mastering waren opnieuw in handen van Stef Exelmans, voor de productie deed Turpentine Valley dit keer een beroep op Tim Toegaert. Op de nieuwe plaat zoekt de band nog iets explicieter de donkere grenzen van het instrumentale post-metalgenre op, zonder aan melodie en intensiteit in te boeten. “We kijken terug op een leerrijk schrijfproces,” aldus de band, “waarbij jamsessies noodgedwongen plaats moest maken voor muziek schrijven van op afstand. Maar we zijn zelf alvast supertrots op het resultaat. Daarnaast zijn we vooral ook dankbaar dat we bij Dunk!Records opnieuw de kans, steun en het vertrouwen krijgen om onze muziek uit te brengen.”

Turpentine Valley is: Thomas Maes (bas),  Kristof Balduyck (gitaar),  Roel Berlaen (drums)

www.facebook.com/turpentinevalley

www.dunkrecords.com

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Upcoming concerten

juni

Geen concerten

july

Geen concerten

X