Alcatraz gooit de timetable online met hier en daar enkele (kleine) wijzigingen
Ashley Bickx

Nadat eerder deze week duidelijk werd dat Alcatraz dit jaar wel degelijk plaats zal vinden, ontbrandde er zich nagenoeg een spontaan vreugdevuur. Nu het weekend van 13 augustus 2021 ondertussen met rasse schreden nadert, gooide de organisatie vandaag de langverwachte timetable online!

De timetable kan iedere geïnteresseerde terugvinden op de site van Alcatraz ofwel door middel van het klikken op deze link.

Daarnaast kondigde de organisatie evenwel met spijt aan dat er ook enkele afzeggingen te betreuren vielen: Cradle Of Filth, Necrophobic, Solstafir, Benediction en Monolord zullen binnen twee weken jammer genoeg niet te bewonderen zijn op de Kortrijkse festivalsite. Gelukkig zat de organisatie niet stil en werden ondertussen reeds drie nieuwe band aan de affiche toegevoegd, namelijk Mayhem, Asphyx en Brutus.

Het aftellen kan nu echt wel beginnen!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X