Nieuws uit het kamp van Blood Red Throne!
Ashley Bickx

Groot nieuws uit het kamp van Blood Red Throne. Na een kleine windstilte van bijna twee jaar maakten deze brutale ‘Noormannen’ vandaag bekend een wereldwijde deal ondertekend te hebben bij het grote Nuclear Blast Records. Daar bleef het echter niet bij, want met Itika trakteerde de band haar fans meteen op een nieuwe uppercut van jewelste, waarbij tevens werd aangekondigd dat de nieuwste plaat Imperial Congegration op 8 oktober in de fysieke, dan wel digitale platenrekken zal liggen. Liefhebbers van old school death metal zij het in een modern jasje kunnen bij deze maar best hun ogen en oren de kost geven!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Upcoming concerten

mei

Geen concerten

juni

Geen concerten

X