Alestorm komt op de proppen met een live-album
Hughes Vanhoucke

Piraten en feestneuzen bij uitstek, Alestorm, kwamen zopas met het nieuws dat ze eind mei via Napalm Records een tweede live album uitbrengen, deze keer met de inventieve naam Live in Tilburg. Niet enkel op kunststof en vinyl schijven maar ook op dvd en BluRay kwestie van een feestje te bouwen rond de salontafel met je wederhelft en je knuffelcontact.

Als voorsmaakje krijg je nu al meezinger Keelhauled voorgeschoteld, een klassieker van de band afkomstig uit het tweede album van Christopher Bowes, toetsenist bij GloryHammer, en kompanen uit het Schotse Perth. Het nummer werd inmiddels al 25 miljoen keer gestreamd op de Zweedse hebberige streaming dienst en op YouTube.

Uitleg van Christopher Bowes“Oh wow! We’re all really excited for the physical release of our live DVD “Live in Tilburg”. In case you haven’t watched it on YouTube yet, here’s a clip featuring the first song so you don’t have to sit through the entire miserable 90 minutes!”

Het live-album zal beschikbaar zijn op gele dubbelelpee met een slipmat en een patch erbij, evenals op munt- en goudkleurig vinyl. De speciale editie van Live in Tilburg wordt geleverd in een houten kistje, samen met een cd + dvd, een mediaboek en een 7-inch vinyl met twee nieuwe akoestische Alestorm covers!
Een must-have voor alle landrotten in de Lage Landen!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Upcoming concerten

mei

Geen concerten

juni

Geen concerten

X