Nieuwe datum voor Metalworksfest XL
PJVB

Helaas geen XL-editie van Metalworksfest op zaterdag 13 maart 2021. Als gevolg van de niet aflatende coronapandemie, schuift de aanstaande editie van het festival noodgedwongen met een jaar op. Ook de Metalworks Battle, oorspronkelijk gepland voor 9 januari van volgend jaar, wordt naar 2022 verplaatst. Uitstel dus maar geen afstel!

De nieuwe data voor zowel de Metalworks Battle als Metalworksfest XL zijn intussen reeds bekend. Deze vinden respectievelijk plaats op zaterdag 15 januari (Sint-Pieterszaal, Kuurne) en zaterdag 12 maart 2022 (Kubox, Kuurne). De line-up van de Metalworks Battle blijft onveranderd. Onder andere Noord, Anthrophagus, BleedSkin, Scarbringer en Behind The Veil, strijden voor een plek op de affiche van Metalworksfest. Wat het eigenlijke festival betreft: zowel headliner Vader, Crisix, Insanity Alert als Oceans herbevestigden reeds de komst naar Kuurne.

Voor meer informatie kan u terecht op de Facebookpagina van Metalworksfest.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Upcoming concerten

mei

Geen concerten

juni

Geen concerten

X