Jonathan Hultén verlaat Tribulation
PJVB

Nieuws vers van de pers! Na zestien jaar trouwe dienst komt er een einde aan de samenwerking tussen Tribulation en gitarist Jonathan Hultén. Hultén die in 2004 tot de Zweedse groep toetrad, geeft aan diens hart te volgen en klaar te zijn voor een nieuwe uitdaging. De snarenplukker mag dan niet langer deel uitmaken van Tribulation, dit betekent niet het einde van zijn muzikale carrière. I won’t stop creating music and art as long as there is a heartbeat left in this body, that’s a promise.“, aldus de eenendertigjarige muzikant.

De overgebleven leden van Tribulation blijven allerminst bij de pakken zitten. Met Joseph Tholl, bekend van onder andere Enforcer en Hazard, werd er reeds een vervanger aangewezen. De hertimmerde bezetting van Tribulation ziet er dan ook als volgt uit:

  • Johannes Andersson – Zang, basgitaar
  • Adam Zaars – Gitaar
  • Joseph Tholl – Gitaar
  • Oscar Leander – Drums

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Upcoming concerten

mei

Geen concerten

juni

Geen concerten

X