Turpentine Valley speelt liveset op facebook
Vanpevenaeyge Carly

De Oost-Vlaamse instrumentale post-metalband Turpentine Valley speelt op 04 december een liveset vanuit het jh Brieljant.

Hopelijk is deze pandemie vlug voorbij en kunnen we terug zoals vanouds genieten van een optreden van één van onze favoriete bands. Maar tot het zover is moeten we ons behelpen met de weinige initiatieven die sommige organisaties uit de grond stampen.

Vrijdag 4 december 2020 om 20 uur kunnen we nog eens genieten van een liveoptreden (weliswaar achter onze computer) georganiseerd door SJID (Samen Jong In Deinze, SJID Samen Jong In Deinze | Facebook) en gestreamd vanuit het jeugdhuis Brieljant. Turpentine Valley, die voor de corona-epidemie, aan een positieve opmars bezig was (getekend bij Dunk! Records, optredens op Dunk!fest, Miracle Metal Meeting, Zingem Beeft,…) krijgt op 4 december nog eens de kans om zijn talenten aan een groot publiek ten berge te brengen.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Upcoming concerten

mei

Geen concerten

juni

Geen concerten

X