Een verse lading namen voor Dynamo Metalfest
PJVB

De organisatoren van Dynamo Metalfest riepen onlangs Amon Amarth uit als headliner van de aanstaande editie. Ook onder andere Heaven Shall Burn, Candlemass, Bay Area Interthrashional en Jinjer pronkten reeds op de affiche. Met het wederom vrijgeven van een lading verse namen, krijgt de line-up steeds beter vorm.

Zes nieuwe namen bevestigen de komst naar het Nederlandse Eindhoven. Zowel Sacred Reich, Clutch, Municipal Waste, The Black Dahlia Murder, Unleash The Archers als Rings of Saturn tekenen present gedurende het weekend van 21 en 22 augustus 2021. De line-up is nog niet compleet, meer aankondigingen worden in de nabije toekomst verwacht.

Kaarten voor Dynamo Metalfest 2021 zijn nu reeds in voorverkoop verkrijgbaar. Wie nog in het bezit is van een ticket voor de afgelaste 2020-editie, hoeft niets te ondernemen.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Upcoming concerten

juni

Geen concerten

july

Geen concerten

X