Eerste namen Summer Breeze 2021 bekend
PJVB

De eerste namen voor Summer Breeze 2021 zijn een feit. Met de bekendmaking van onder andere Amon Amarth, Within Temptation en Blind Guardian, komen de organisatoren meteen met enkele publiekstrekkers voor de dag. Benieuwd naar nog meer namen? Alle reeds bevestigde bands ontdekt u verder in dit artikel.

Alestorm, Wardruna, Dark Tranquillity, Finntroll, Ensiferum, Gutalax, Gloryhammer, Bury Tomorrow en While She Sleeps: het betreft slechts een greep uit het voorlopige aanbod. De integrale tussenstand  laat zich aan de hand van onderstaande afbeelding samenvatten. Afspraak van woensdag 18 tot en met zaterdag 21 augustus in de Duitse deelstaat Beieren.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Upcoming concerten

mei

Geen concerten

juni

Geen concerten

X