Drummer verlaat Moonspell
PJVB

Na achtentwintig jaar komt er een einde aan de samenwerking tussen Moonspell en drummer Miguel Gaspar. De Portugese percussionist, sinds 1992 actief bij Moonspell, verlaat de metalgroep om ongespecificeerde redenen.

Op een vervanger voor Gaspar hoeven we niet lang te wachten. Met Hugo Ribeiro, eveneens actief bij Desolate Plains en Godvlad, is de bezetting van Moonspell wederom compleet. Samen met nieuwe rekruut Ribeiro, trekt Moonspell dit najaar richting opnamestudio. De groep zal er de opvolger van het in 2017 verschenen conceptalbum 1755 inblikken.

 

Miguel Gaspar – Moonspell @ Headbanger’s Balls Fest 2019 – BE

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Upcoming concerten

december

Geen concerten

januari

Geen concerten

X