Bring Me The Horzion – Parasite Eve
Yngwie Vanhoucke

Bring Me The Horizon bracht gisteren een nieuw nummer uit, Parasite Eve. Het nummer en clip hebben heel wat horror elementen, dit is echter pas het eerste nummer van vele want de band vertelde NME dat ze dit jaar nog vier albums willen uitbrengen.

Misschien moeten we die vier albums toch met een korreltje zout nemen want eerder vertelden ze dat ze misschien nooit meer een album gingen uitbrengen en nu is er sprake van vier in één jaar. Corona tijden zijn productief? Die vier nieuwe platen zouden Post Human gaan heten. Iedere plaat zou een andere sfeer moeten geven, het einde van dit nieuwe nummer die zijn naam deelt met een oude Playstation game klinkt alvast goed.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Upcoming concerten

juni

Geen concerten

july

Geen concerten

X