Metalworkfest XL haalt Pestilence exclusief naar België
PJVB

De organisatoren van Metalworksfest XL breiden de line-up andermaal uit. Dat Crisix, Altar, Oceans en Schizophrenia present tekenen in Kuurne, kon u hier eerder reeds lezen. Met een exclusieve set van de Nederlandse deathmetalgrootheid Pestilence, telt de affiche momenteel vijf namen.

Het medio jaren tachtig opgerichte Pestilence, zakt op zaterdag 13 maart exclusief naar ons land af. Brulboei Patrick Mameli en kompanen beloven om het doorbraakalbum Testimony of the Ancients integraal vanonder het stof te halen. Het eveneens Nederlandse Altar doet die dag hetzelfde, zei het dan met de plaat Youth Against Christ.

De affiche van Metalworksfest XL is nog steeds niet compleet. Naast de winnaar van de Metalworks Battle, volgt er nog een ultieme aankondiging. Benieuwd naar de headliner voor het indoorfestival? Volgende week zaterdag, omstreeks de klok van vier, kan u traditiegetrouw op de Facebookpagina van Metalworksfest terecht. Wie als eerste de groep raadt, wordt beloond met een gratis ticket voor het evenement.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Upcoming concerten

juni

Geen concerten

july

Geen concerten

X