Vestrock deelt eerste namen voor 2021
PJVB

Dit jaar mag Vestrock dan logischerwijs geen doorgang vinden…volgende lente kunnen muziekliefhebbers wederom terecht in de Nederlandse provincie Zeeland. Van vrijdag 4 tot en met zondag 6 juni 2021 staat de eerstvolgende editie van het Nederlandse festival gepland. Van de tientallen groepen die richting Hulst afzakken, is de eerste lading namen intussen bekend.

Wie metal en aanverwante genres een warm hart toedraagt, kan zich in de handen wrijven. Zowel Within Temptation als The Darkness, bevestigden alvast hun komst naar de driedaagse. Wat de minder zware muziekstromingen betreft, valt de komst van onder meer Dáithí, Gavin James, Noordkaap en School Is Cool op. Meer namen worden in de nabije toekomst verwacht.

De alfabetische tussenstand voor Vestrock 2021 ziet er als volgt uit:

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Upcoming concerten

juni

Geen concerten

july

Geen concerten

X