Eerste naam Hard Rock Fest Avelgem bekend
PJVB

Dit najaar staat er een nieuwe editie van Hard Rock Fest Avelgem gepland. Als gevolg van de coronapandemie, slechts één in plaats van de gebruikelijke twee dagen. Voor Black Metal Friday, traditiegetrouw het startschot van het festival, is er deze keer uitzonderlijk geen plaats. Op zaterdag 3 oktober, kunnen we wel in de West-Vlaamse gemeente terecht voor de Hard Rock Metal Night. De eerste bekendmaking hiervoor is intussen een feit.

Met KISStory – een tributeband van (u raadt het nooit…) Kiss – losten de organisatoren eerder op de dag een eerste naam. De vanuit eigen land opererende imitatoren van Gene Simmons en co, pronken momenteel moederziel alleen op de affiche. Hier komt echter snel verandering in. Meer bekendmakingen worden in de nabije toekomst verwacht.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X