Crisix naar Metalworksfest XL
PJVB

De line-up van Metalworksfest XL is wederom een naam rijker. In navolging van Altar, Oceans en Schizophrenia, bevestigt nu ook Crisix de komst naar het indoorfestival in Kuurne. Komend voorjaar stelt het Catalaanse thrashgezelschap, het vorig jaar verschenen album Sessions #1 – American Thrash aan metalminnend België voor.

De thrashers van Crisix hadden normaliter enkele weken geleden op Antwerp Metal Fest moeten aantreden. Als gevolg van de coronapandemie, kon dit festival helaas geen doorgang vinden. Niet getreurd: op zaterdag 13 maart 2021 nemen Julián Baz en kompanen weerwraak in Kuurne.

De affiche van Metalworksfest XL is nog niet compleet. Naast de winnaar van de Metalworks Battle, volgen er nog twee aankondigingen. Benieuwd naar de volgende bekendmaking voor het indoorfestival? Volgende week zaterdag, omstreeks de klok van vier, kan u traditiegetrouw op de Facebookpagina van Metalworksfest terecht. Wie als eerste de groep raadt, wint een gratis ticket voor het evenement.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X