Metalworksfest XL haalt Altar binnen
PJVB

De line-up voor de XL-editie van Metalworksfest is opnieuw uitgebreid. Na Schizophrenia en Oceans, is het deze keer de beurt aan onze noorderburen van Altar. De Nederlandse deathmetalgroep zakt komend voorjaar richting Kubox in Kuurne af.

Liefhebbers van Altar, noteren zaterdag 13 maart 2021 maar beter met stip in hun agenda. De in 1990 opgerichte groep, speelt dan het debuutalbum Youth Against Christ integraal. Het betreft een exclusief optreden voor het Belgische publiek.

Benieuwd naar de volgende bekendmaking voor het indoorfestival? Volgende week zaterdag, omstreeks 16u00, kan u wederom op de Facebookpagina van Metalworksfest terecht. Wie als eerste de groep raadt, wint een ticket voor het evenement.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Upcoming concerten

juni

Geen concerten

july

Geen concerten

X