Antwerp Metal Fest gaat digitaal
PJVB

In navolging van onder andere PitFest en Dunk!festival, slaan nu ook de organisatoren van Antwerp Metal Fest de digitale weg in. Om de pijn van de afgelaste 2020-editie te verzachten, pakt het Antwerpse festival dit weekend uit met een livestream.

Afspraak aanstaande zaterdag (30 mei) op de Facebookpagina van Antwerp Metal Fest. Kijkers worden vanaf 19u30 getrakteerd op dj-sets van Goe Vur In Den Otto, DJ Painkiller (Bütcher), DJ Powernap (Throatsnapper), Fatal Ziggy (Fatal Move) en Beatmasta Cool (Toxic Shock). Naast het draaien van muziek, staan er eveneens wedstrijden en de verkoop van exclusief koopwaar op het programma.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Login

Recente reviews

Upcoming concerten

september

Geen concerten

oktober

31okt16:30JUDASFEST IIIDEN EGLANTIER - SINT-NIKLAAS

Share This
X