Belgian Blast Festival finaliseert de line-up
PJVB

De organisatoren van Blast From The Past zien het groot. In navolging van het eerdergenoemde festival, wordt later dit jaar uitgepakt met een tweede metalgerelateerd evenement. Onder de noemer Belgian Blast Festival, zakken dit najaar zeven groepen van eigen bodem richting de Waregemse deelgemeente Desselgem af.

Dat stonerkwartet Cowboys & Aliens en thrashcombo After All in West-Vlaanderen present tekenen, is al langer bekend. Hetzelfde geldt voor Fields of Troy, Primal Creation, At The Front en Entheogen. Met de toevoeging van Woyote, een nieuwbakken gezelschap onder leiding van Channel Zero‘s Mikey Doling, is de line-up voor deze inaugurele editie compleet ingevuld. Doling en kompanen spelen op zaterdag 12 september de allereerste keer voor een livepubliek. De toeschouwers in OC De Coorenaar mogen zich dus opmaken voor een exclusief optreden.

Benieuwd naar hoe Woyote, de finale aanwinst voor Belgian Blast Festival, klinkt? Met Way of the Wolf, liet de Belgo-Amerikaanse groep recentelijk een nieuwe single op de wereld los. De compositie beluisteren, doet u hieronder:

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Login

Recente reviews

Upcoming concerten

september

26sep13:30DEVILS ROCK FOR AN ANGEL 2020OC IN 'T RIET - ZILLEBEKE

26sep17:00FAARFEST 2020JH DE FAAR - MEERHOUT

26sep18:00KASHFEST 2020THE LANE - OOSTBURG - NEDERLAND

26sep19:00ROBERT JON & THE WRECK @ THE CROSSOVER - GENT

27sep18:00STEVE IGNORANT + THE CRAVATS @ AB BOX - BRUSSELSteve Ignorant presents 'Crass songs 1977-1984'

oktober

31okt16:30JUDASFEST IIIDEN EGLANTIER - SINT-NIKLAAS

Share This
X