New Found Glory beklimt de Himalaya
PJVB

Liefhebbers van pop punk en melodische hardcore worden door New Found Glory op de wenken bediend. De Amerikaanse groep, enkele jaren geleden nog te bewonderen op het podium van Groezrock, pakt uit met een nieuwe single en bijhorende lyricvideo.

Het nummer Himalaya, een knipoog naar het in Centraal-Azië gelegen gebergte, is een voorproefje van langspeler nummer tien. De naar de naam Forever + Ever x Infinity luisterende plaat, de opvolger van het uit 2017 daterende Makes Me Sick, ligt op 19 juni in de winkelrekken. Vooruitbestellen is nu reeds mogelijk via platenmaatschappij Hopeless Records.

Meelezen met New Found Glory kan hieronder:

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Login

Recente reviews

Upcoming concerten

maart

13mar13:00METALWORKSFEST XL 2021KUBOX - KUURNE

19mar(mar 19)14:0021(mar 21)02:00Prognosis Festival @ Effenaar - Eindhoven

april

22apr(apr 22)12:0024(apr 24)23:59KEEP IT TRUE XXIIITAUBERFRANKENHALLE - LAUDA-KÖNIGSHOFEN - DUITSLAND

Loading
Share This
X