New Found Glory beklimt de Himalaya
PJVB

Liefhebbers van pop punk en melodische hardcore worden door New Found Glory op de wenken bediend. De Amerikaanse groep, enkele jaren geleden nog te bewonderen op het podium van Groezrock, pakt uit met een nieuwe single en bijhorende lyricvideo.

Het nummer Himalaya, een knipoog naar het in Centraal-Azië gelegen gebergte, is een voorproefje van langspeler nummer tien. De naar de naam Forever + Ever x Infinity luisterende plaat, de opvolger van het uit 2017 daterende Makes Me Sick, ligt op 19 juni in de winkelrekken. Vooruitbestellen is nu reeds mogelijk via platenmaatschappij Hopeless Records.

Meelezen met New Found Glory kan hieronder:

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Login

Recente reviews

Upcoming concerten

oktober

15oktalldayProgtime 2022

november

Geen concerten

Loading
Share This
X