Kink Distortion: uw nieuwe metalradio 24/24 en 7/7!
Ashley Bickx

Voor diegenen die na de zwaarste lijst van gisteren nog steeds honger hebben naar meer metal op de radio, hebben onze Noorderburen van KINK zeer goed nieuws. Sedert de klok van zes is het nieuwe kanaal genaamd Kink Distortion namelijk officieel een feit! Caroline Westendorp, beter bekend van The Charm The Fury, mag beschouwd worden als zijnde het brein achter dit nieuwe, uiterst ambitieuze initiatief, waarbij de klok rond de ene loeier na de andere de revue zal passeren. De focus zal voornamelijk liggen op de bands van vandaag, maar uiteraard zullen de klassiekers niet vergeten worden. Het eerste kwartier was alvast zeer veelbelovend en er ‘boenk’ op! Downloaden die app en luisteren is het devies!

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Upcoming concerten

mei

Geen concerten

juni

Geen concerten

X