Kink Distortion: uw nieuwe metalradio 24/24 en 7/7!
Ashley Bickx

Voor diegenen die na de zwaarste lijst van gisteren nog steeds honger hebben naar meer metal op de radio, hebben onze Noorderburen van KINK zeer goed nieuws. Sedert de klok van zes is het nieuwe kanaal genaamd Kink Distortion namelijk officieel een feit! Caroline Westendorp, beter bekend van The Charm The Fury, mag beschouwd worden als zijnde het brein achter dit nieuwe, uiterst ambitieuze initiatief, waarbij de klok rond de ene loeier na de andere de revue zal passeren. De focus zal voornamelijk liggen op de bands van vandaag, maar uiteraard zullen de klassiekers niet vergeten worden. Het eerste kwartier was alvast zeer veelbelovend en er ‘boenk’ op! Downloaden die app en luisteren is het devies!

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Login

Recente reviews

Upcoming concerten

februari

Geen concerten

maart

13mar13:00METALWORKSFEST XL 2021KUBOX - KUURNE

19mar(mar 19)14:0021(mar 21)02:00Prognosis Festival @ Effenaar - Eindhoven

Loading
Share This
X