Graspop 2019: speciaal concert van Sabaton
Bart Van Gestel
Sabaton: The Great War Choir

Het Zweedse Sabaton heeft een bijzonder concert in petto voor de Graspop-gangers. Klik op lees meer!

Het al erg bombastische Sabaton zal deze zomer naar Graspop afzakken met een heus koor. De band wist in het verleden al eens uit te pakken met speciale concerten (met orkest bijvoorbeeld). Dit keer gaan ze ‘next level’ door het Great War Choir in te schakelen. De meerstemmigheid zal voor een bijzondere concertervaring zorgen en dient ter promotie van het in juli te verschijnen nieuwe album met de toepasselijke naam The Great War.

Dit is alvast één concert dat niet gemist mag worden, zondag 23 juni om 21.20u op Main Stage 2.

Sabaton

Tickets voor Graspop Metal Meeting zijn nog steeds verkrijgbaar, al zou ik niet al te lang meer wachten. Alle VIP-tickets zijn al weg, alsook de zaterdagtickets. Combi-tickets zijn al voorbij het 85% baken verkocht.

gmm19ticketsbeschikbaar3

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Upcoming concerten

mei

Geen concerten

juni

Geen concerten

X