Graspop Metal Meeting: line-up compleet
Eef

De laatste rechte lijn richting juni is ingezet! Graspop Metal Meeting voegt vandaag nog 13 bands toe en verklaart de line-up voor de 24e editie als afgerond. Met 106 bands waaronder straffe headliners als KISS, Slipknot, Within Temptation, Slayer (final Benelux show), Lamb Of God, Sabaton, opnieuw een top-affiche!

Nieuw aan de affiche zijn: Glenn Hughes (performs Classic Deep Purple Live), Eisbrecher, Discharge, Bad Wolves, Nasty, Born From Pain, Lovebites, Cellar Darling, The Hu, Black Peaks en Off The Cross, Concealed Reality, Hemelbestormer.

Dixit de organisatie.

 

Verder meldt de organisatie ook nog:

Mooie nieuwe namen die de veelzijdigheid van het grootste metalfestival in de Benelux aantonen. Met legendarisch rockbassist en zanger Glenn Hughes aka ‘The Voice of Rock’ die met klassiekers uit het Deep Purple oeuvre de vele classic rock fans weet te bekoren, met Eisbrecher die de Neue Deutsche Härte komt uitdragen, met de godfathers van de crust punk Discharge die de punkers weer tot pogo-actie brengen, of met het beloftevolle Bad Wolves dat massaal door de jongere generatie metallers omarmd wordt.

Aan de vooravond van het 3-daags festival op donderdag 20 juni programmeert Red Bull traditiegetrouw drie beloftvolle bands van Belgische bodem om de Red Bull Metal Dome feestelijk in te wijden. Dit jaar selecteerden zij: Off The Cross, Concealed Reality en Hemelbestormer.

Één kleine tussentijdse line-upwijziging te noteren: Atreyu is genoodzaakt zijn Europese tournee in te korten en komt graag een andere keer naar Graspop Metal Meeting.

Een verdeling van bands en podia vind je hier. De time table met exacte uurindeling volgt spoedig.

Noteer: de ticketverkoop gaat net zoals vorig jaar hard. De dagtickets voor zaterdag 22 juni zijn uitverkocht. Net zoals alle VIP-tickets. Dagtickets voor vrijdag, zondag, en combitickets -goed voor drie dagen festival en de vooravond op donderdag – zijn nog in verkoop.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Upcoming concerten

juni

Geen concerten

july

Geen concerten

X