UK Tech-Fest komt met een nieuwe lading namen.
Hughes Vanhoucke

In het Verenigd Koninkrijk is niet iedereen bezig met de nakende Brexit. Zo kwam het Britse UK Tech-Fest deze middag op de proppen met een lading nieuwe namen waaronder een headliner en een sub-headliner voor de laatste avond, zondag 8 juli, Leprous & Vildhjarta.

Vandaag werden door  UK TECH-FEST 13 nieuwe namen bekendgemaakt voor het jaarlijkse festival in Nottinghamshire. Naast de twee grote namen voor de zondagavond werden nog elf andere namen bekendgemaakt: 

 • Leprous
 • Vildhjarta
 • Morgan Ågren
 • Shokran
 • Andy James (Ooit gitarist bij Fields of the Nephilim)
 • Carcer City (Allerlaatste show)
 • Borders
 • Harbinger
 • Siamese
 • Armed For Apocalypse
 • HARMED
 • Red Method
 • Dividium

De bands die reeds eerder bekendgemaakt werden zijn Dying Fetus, Monuments, Psycroptic, Jon GommArchspire, Black Tongue, Polaris, Black Crown Initiate, A Night In Texas, Sarah Longfield, Adimiron, Palm Reader, The Omnific, Voices From The Fuselage, Cold Night For Alligators, The Intersphere, 22, Time, The Valuator, Project Mishram, Jonestown, The Parallel Hypophora.

Early bird tickets voor de vier dagen + camping zijn momenteel verkrijgbaar voor 70 £ + 20 £ camping voor wie op de site in Newark wil blijven overnachten. Net als de meeste festivals biedt UK Tech-Fest ook VIP tickets aan met aparte camping, toiletten en douches.

 

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Login

Recente reviews

Upcoming concerten

oktober

15oktalldayProgtime 2022

november

Geen concerten

Loading
Share This
X