Goed nieuws uit het Deadly Circus Fire-kamp
Hughes Vanhoucke

 

De Londense prog metalband Deadly Circus Fire die volgend jaar haar tienjarig bestaan zal vieren heeft zopas de officiële terugkeer van zijn oorspronkelijke zanger Adam Grant aangekondigd nadat David Pear de band verlaten heeft wegens creatieve onenigheid. Nu de band terug in de originele bezetting bestaat, kan het componeren van een nieuw album gaan beginnen.

DEADLY CIRCUS FIRE heeft een relatief humoristische videoboodschap opgenomen om het nieuws aan te kondigen, een video die je HIER kunt bekijken.

Adam Grant’s commentaar:
‘Even it’s been a couple years since I departed from DCF, each of us have grown into healthier people both physically and mentally which is a vital thing for any venture to survive. I don’t speak for the guys but back then I wasn’t strong enough to carry on playing the music game in the state I was in and the state the industry was in. It just wasn’t working and I didn’t want to drag everything down to this lowest point I was at but after speaking to Save and the boys recently I noticed a big improvement in our quality of life. We grabbed a drink and hashed it all out one night and after finding out that David had parted ways with DCF I had to seriously consider the outcomes of a return. To wrap up the rant… I’m back and it feels good to be back!’

Now back in original formation, the band are all set to start work on their third record.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Login

Upcoming concerten

december

08dec18:3023:00VOLBEAT + SKINDRED + BAD WOLVES @ Sportpaleis - Antwerpen

16dec18:3023:00AIRBOURNE + BLUES PILLS + CROBOT @ Koninklijk Circus - Brussel

januari

15janalldayHeadbangers Parade

X