Mocht je komend weekend in het noorden van Spanje vertoeven dan zou je tijd nuttig kunnen besteed worden door een bezoek te brengen aan het gezellige Tsunami Xixón-festival dat gehouden wordt op vier verschillende locaties in Gijón, de tweede stad van het rurale Asturias, waar de ambachtelijke cider en de lekkere cocktails ongetwijfeld meer aftrek zullen hebben dan één van de beste bieren van het Iberische schiereiland: Mahou.

De Main Stage bevindt zich in de grote patio van de La Laboral universiteit in een uitzonderlijk kader met op de achtergrond de grootste kerk ter wereld in het grootste gebouw van Spanje. De voornaamste bands tijdens deze tweede editie zijn:

  • The Prodigy
  • Gogol Bordello
  • Royal Republic
  • Marky Ramone
  • Dead Bronco
  • Bad Religion
  • The Hives
  • Lagwagon
  • Millencolin
  • The Vintage Caravan
Share This
X