Als Mr. Rectum spreekt, moet het stil zijn!
Ashley Bickx

In een niet zo ver verleden, wisten de X Raiders nog menig rocktempel in vuur en vlam te zetten als support voor onze eigen vaderlandse trots Fleddy Melculy. Waar ze toen nog door het leven gingen als de Rectum Raiders, werd er recentelijk voor geopteerd om een iets neutralere naam te hanteren. De ‘Rectum’ verdween en maakte plaats voor de letter ‘X’! Gelukkig werd er aan het concept en het imago van deze band niet geraakt, want zowel muzikaal, vocaal en qua uitstraling en performance neigt dit gezelschap meer dan ooit naar het absurde. Vandaag verblijden de X Raiders ons opnieuw met een nieuwe videoclip voor het nummer Thus Spoke Mr. Rectum. Een clip die wij maar al te graag met onze lezers delen!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Upcoming concerten

mei

Geen concerten

juni

Geen concerten

X