Fleddy zoekt roadie (m/v/x)
Bart Van Gestel

Fleddy Melculy heeft hulp nodig. Ze zijn op zoek naar een roadie voor één dag. Misschien ben jij wel de juiste persoon om hen te helpen, en tegelijk Kom Op Tegen Kanker te steunen.

Heb jij het in je om een dag roadie te spelen voor Fleddy Melculy? Doe dan mee met de veiling ‘Roadie voor 1 dag” van Sony Music Belgium. Heel eenvoudig: bied mee via deze link en steun tegelijk Kom Op Tegen Kanker. Bieden kan nog tot 26 april om 21:00 uur. Een uitgelezen kans voor de fan die er al jaren van droomt om Fleddy en zijn kompanen te voorzien van handdoeken, BIFI-rolls, brood en hun podiumgerief. De nefaste gevolgen voor de fysieke en mentale gezondheid zijn voor rekening van de deelnemer. Veel succes bij het bieden!

Fleddy Melculy

Fleddy Melculy

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Upcoming concerten

juni

Geen concerten

july

Geen concerten

X