Lokerse Feesten maakt eerste namen bekend van de Metaldag
Hughes Vanhoucke

Iets later dan veel andere festivals heeft de Lokerse Feesten ook een resem namen bekendgemaakt voor de metaldag die dit jaar op 5 augustus georganiseerd wordt tijdens de 44ste Lokerse Feesten op de gebruikelijke plaats even buiten de stadskern van de Oost-Vlaamse provinciestad Lokeren.

Werden zopas aangekondigd: de hipste Franse metalband van het moment, Gojira, naast de Amerikaanse glamrockers met veel zin voor humor Steel Panther. Het Belgische fenomeen Brides of Lucifer en Hatebreed, de Amerikaanse hardcoreband die een aantal weken geleden de Torhoutse Mast en de Utrechtse Tivoli plat speelde, vullen de affiche aan. Later worden nog een headliner net als twee bijkomende bands bekendgemaakt om de affiche van de metaldag vol te maken.

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Upcoming concerten

december

Geen concerten

januari

Geen concerten

X