Annihilator komt naar Dynamo Metal Fest 2018!
Ashley Bickx

Binnen een uurtje mag Gojira het podium van Dynamo Metal Fest 2017 in vuur en vlam zetten. Een editie die terecht het plaatje ‘uitverkocht’ mocht ophangen. Vandaag maakte de organisatie echter meteen de eerste naam bekend voor de editie van 2018, die op 14 juli zal plaatsvinden in het IJssportcentrum te Eindhoven. Niemand minder dan de Canadese thrashlegenden van Annihilator mogen volgend jaar hun opwachting maken op het podium in Eindhoven!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Login

Recente reviews

Upcoming concerten

januari

Geen concerten

februari

02feb20:0023:30Tribulation + Bolzer + Molassess @ Biebob - Vosselaar

04feb20:00Harakiri For The Sky + Schammasch + GAEREA

Loading
Share This
X