Metallica komt naar België
Metalrockx

Na de shows in Kopenhagen vorige maand, beloofde Metallica om later dit jaar terug te keren naar Europa. Vandaag werden de tourdata bekendgemaakt en daaruit blijkt dat de band zowel in Antwerpen als Amsterdam tweemaal zal optreden. De Noorse band Kvelertak zal als support fungeren.

Elk ticket geeft recht op een digitaal of fysiek exemplaar van de standaardversie van Hardwired…To Self-Destruct. Je ontvangt alle info via email hoe dit exemplaar te bemachtigen. De voorverkoop voor het publiek start op vrijdag 24 maart; voor de fanclub en fifth members start dit een paar dagen vroeger. Meer details op de Metallica website.

Op 4 en 6 september 2017 spelen ze in de Ziggo Dome te Amsterdam en op 1 en 3 november doen ze het Sportpaleis in Antwerpen aan.

Tickets Sportpaleis kosten:

55,00 euro (staanplaatsen tribunes en balkon – zitplaatsen balkon)
82,50 euro (zitplaatsen balkon)
99,00 euro (tribunes en staanplaatsen middenplein)

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Upcoming concerten

mei

Geen concerten

juni

Geen concerten

X