Bart Van Gestel

Ze blijven maar komen, die straffe toeren uit de vlaamse rockscene. Nu is daar weer Von Detta met Exit Grand Piano. Vijf muilperen van nummers met roestige spijkers vastgenageld in hun allereerste ep.

Von Detta is een vijfkoppige band welke opereert vanuit het Gentse. Ze brengen – naar eigen zeggen – rock en roll zonder zever. En daar hebben ze gelijk in! Ik zou het zelf niet beter kunnen omschrijven. De zeer melodieuze nummers staan bol van de prima riffs en ademt helemaal de Californische Low Desert-sfeer uit. Heerlijk overstuurde gitaren, boeiend drumwerk en een fantastische zanger zorgen er voor dat je bij het luisteren genadeloos de woestijn in wordt gekatapulteert. Wij bij Amped-Up zijn zeer benieuwd wat Von Detta allemaal nog meer in petto heeft, want de vijf nummers op Exit Grand Piano smaken zeker en vast naar meer!
Exit Grand Piano by Von Detta

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Upcoming concerten

mei

Geen concerten

juni

Geen concerten

X