Nieuw Firewind-album in januari
Metalrockx

Firewind, de Griekse powermetalband rond gitarist Gus G., brengt een nieuw studioalbum, getiteld Immortals uit op 20 januari 2017 via Century Media Records. Bekijk hier meer details.

Immortals wordt het eerste conceptalbum in de geschiedenis van Firewind. Het behandelt de Griekse geschiedenis en nalatenschap, met focus op de legendarische veldslagen van Thermopylae en Salamis tijdens de tweede Perzische invasie van Griekenland in 480 v.Chr.. Het hoesontwerp is andermaal van de hand van Gustavo Sazes en reflecteert de sfeer van de plaat: episch, krachtig, glorieus en eeuwig.

Voor de eerste maal werd er samengewerkt met een externe co-producer, Dennis Ward (Unisonic, Pink Cream 69), die zowel produceerde, mixte en instond voor de mastering en ook meeschreef, samen met Gus G., aan het album. De eerste single wordt verwacht op 25 november. Op 2 maart 2017 speelt de band in Biebob, Vosselaar.

Tracklist:

  1. Hands Of Time
  2. We Defy
  3. Ode To Leonidas
  4. Back On The Throne
  5. Live And Die By The Sword
  6. Wars Of Ages
  7. Lady Of 1000 Sorrows
  8. Immortals
  9. Warriors And Saints
  10. Rise From The Ashes

firewind-2016

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Upcoming concerten

april

Geen concerten

mei

Geen concerten

X