The Doomsday Kingdom lanceert The Never Machine ep
Metalrockx

Doomlegende Leif Edling heeft naast Candlemass, Avatarium en Krux dit jaar een nieuw soloproject gelanceerd, genaamd The Doomsday Kingdom. Een demo met vier songs was al eerder digitaal te downloaden via Bandcamp, maar nu komt de ep op 25 november ook uit op vinyl via Nuclear Blast. Er zit zelfs een debuutplaat aan te komen voor maart volgend jaar.

The Never Machine-ep betreft een demo van uitstekende kwaliteit, waarbij het akoestische The Whispering door Leif zelf werd ingezongen. De primeur voor het eerste optreden ooit gaat naar Roadburn 2017 in Tilburg Nederland, op zondag 23 april.

Tracklist:

  1. Never Machine
  2. The Sceptre
  3. Zodiac City
  4. The Whispering

THE DOOMSDAY KINGDOM is:

  • Niklas Stålvind – zang
  • Marcus Jidell – gitaar
  • Leif Edling – basgitaar
  • Andreas (Habo) Johansson – drums

Je kan de ep hier beluisteren:

 

[bandcamp album=3240738370 bgcol=FFFFFF linkcol=000000 size=grande3]

doomsdayroadburn

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X