Mötley Crüe brengt boxset The End uit op 25 november
Rotthier Peter

Eind vorig jaar speelde Mötley Crüe zijn laatste concert. Om waardig afscheid te nemen van alle fans besloten de heren om dat allerlaatste optreden in te blikken. Op 13 oktober aanstaande zal de filmregistratie van The End te zien zijn in heel wat Europese bioscopen. Wij Vlamingen zullen voorlopig naar Nederland moeten trekken willen we het gebeuren op groot scherm zien. Liefhebbers die toch de trip willen maken naar onze noorderburen kunnen terecht op http://www.motleyincinema.com voor de lijst van zalen die The End zullen vertonen.

Natuurlijk is dat nog niet alles. De geldmachine mag nog even blijven draaien dus brengt de band via Seven Eleven Records een boxset uit met daarin al hun studio-albums (uitgezonderd het album met John Corabi) en de dvd van The End. Geïnteresseerden kunnen vanaf 25 november terecht bij hun lokale platenboer om dit stukje metalgeschiedenis in huis te halen voor een prijsje rond de 150 euro.

The End zal zowel in dvd als dubbel cd versie vanaf 4 november ook apart te verkrijgen zijn in diverse combinaties.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Upcoming concerten

mei

Geen concerten

juni

Geen concerten

X