Win tickets + meet & greet voor Shiraz Lane!
Bart Van Gestel

Op vrijdag 14 oktober komt het Finse Shiraz Lane naar Kortrijk afgezakt alwaar de band in De Kreun het voorprogramma van landgenoot Lordi mag verzorgen.

Het party rockcollectief presenteerde midden april zijn debuut For Crying Out Loud via het Italiaanse Frontiers Records. Dankzij hen en de manager van de band, mogen wij hier bij Amped-Up twee tickets weggeven voor het concert van 14 oktober. De gelukkige winnaars krijgen zowat een all-in formule aangeboden met een ticket, een meet & greet én een t-shirt.

Interesse om dit prijzenpakketje te winnen en een heerlijk rockavondje te beleven in de Kortrijkse Kreun op 14 oktober? Laat ons dan de naam van de zanger van Shiraz Lane weten en doe een gokje op onze schiftingsvraag: hoeveel mensen nemen er in totaal deel aan deze wedstrijd. Antwoorden kan tot en met 10 oktober via onderstaand formulier. Vul je naam en e-mail adres in. In het antwoordvak vul je beide antwoorden in.

De winnaars worden persoonlijk verwittigd via e-mail.

[contact-form-7 id=”6341″ title=”Wedstrijd Shiraz Lane”]

Disclaimer: Wedstrijd loopt in samenwerking met Frontiers RecordsAmped-Up.be behoudt zich het recht voor om in elke afzonderlijke jurisdictie de wedstrijd op elk ogenblik op te schorten of in te trekken indien zij daartoe gedwongen wordt omwille van wettelijke redenen of omwille van dwingende zelfregulerende redenen, zonder enig recht op compensatie of tegemoetkomingen ten aanzien van de deelnemers.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Login

Upcoming concerten

februari

02feb18:3023:00Harakiri For The Sky + Schammasch + Groza @ Het Entrepot - Brugge

10feb19:0023:00Dream Theater @ Oosterpoort - Groningen - Nederland

12feb19:0023:00Dream Theater @ Poppodium 013 - Tilburg - Nederland

maart

Geen concerten

X