Win tickets + meet & greet voor Shiraz Lane!
Bart Van Gestel

Op vrijdag 14 oktober komt het Finse Shiraz Lane naar Kortrijk afgezakt alwaar de band in De Kreun het voorprogramma van landgenoot Lordi mag verzorgen.

Het party rockcollectief presenteerde midden april zijn debuut For Crying Out Loud via het Italiaanse Frontiers Records. Dankzij hen en de manager van de band, mogen wij hier bij Amped-Up twee tickets weggeven voor het concert van 14 oktober. De gelukkige winnaars krijgen zowat een all-in formule aangeboden met een ticket, een meet & greet én een t-shirt.

Interesse om dit prijzenpakketje te winnen en een heerlijk rockavondje te beleven in de Kortrijkse Kreun op 14 oktober? Laat ons dan de naam van de zanger van Shiraz Lane weten en doe een gokje op onze schiftingsvraag: hoeveel mensen nemen er in totaal deel aan deze wedstrijd. Antwoorden kan tot en met 10 oktober via onderstaand formulier. Vul je naam en e-mail adres in. In het antwoordvak vul je beide antwoorden in.

De winnaars worden persoonlijk verwittigd via e-mail.

[contact-form-7 id=”6341″ title=”Wedstrijd Shiraz Lane”]

Disclaimer: Wedstrijd loopt in samenwerking met Frontiers RecordsAmped-Up.be behoudt zich het recht voor om in elke afzonderlijke jurisdictie de wedstrijd op elk ogenblik op te schorten of in te trekken indien zij daartoe gedwongen wordt omwille van wettelijke redenen of omwille van dwingende zelfregulerende redenen, zonder enig recht op compensatie of tegemoetkomingen ten aanzien van de deelnemers.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Login

Recente reviews

Upcoming concerten

oktober

31okt16:30JUDASFEST IIIDEN EGLANTIER - SINT-NIKLAAS

31okt20:0023:00Thurisaz Re-Incentive Release Show + support - Zaal Oosthove - Wervik

november

01nov18:00MAIDEN UNITED @ BOOGIEWOOGIE - GERAARDSBERGENPOWERSLAVE EUROPEAN TOUR 2020

07nov15:00ZINGEM BEEFT 2020DE GRIFFEL - ZINGEM

07nov18:00Sterk IJzer 3JH ASGAARD - GENTBRUGGE

14nov20:0023:00Valkyre ft. Liv Kristine | Beneath My Sins at DVG, Roeselare

15nov15:0023:00Valkyre ft. Liv Kristine + Ann My Guard | Baroeg

21nov15:00PLUTO FEST 2020DEN AMB8 - OOSTERZELE

28nov11:30WAREGEMSE METAL DAY 2020WAREGEM EXPO - WAREGEM

Share This
X