Royal Jake komt met Retaliate – The Answer
Bjorn Wielockx

Vanaf 22 oktober ligt de nieuwe ep van de Belgische metalcoreband Royal Jake in de rekken. De band heeft ons wat extra informatie gegeven over hun nieuwste werk. Zo zal de ep de naam Retaliate – The Answer krijgen. Op deze nieuwe plaat zullen vijf nagelnieuwe tracks te horen zijn en één intro. Toch zal deze Retaliate – The Answer zo’n halfuur in beslag nemen, iets wat we gewoon zijn van de Belgen. Om de plaat nog wat specialer te maken zijn er gastvocals van Hans ( Whatever It Takes ) en Yannick ( Hexa Mera).

Een nieuwe ep betekent ook een releaseshow. Als support wist de band niemand minder dan Source Of Anguish, Whatever It Takes en Hexa Mera te strikken. Verder zal er nog minstens één naam aan deze nu al spectaculaire affiche worden toegevoegd. De show zal plaatsvinden op de releasedatum, zaterdag 22 oktober, in jeugdhuis Den Droes te Meise.

RoyalJakeEPReleaseShow

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Upcoming concerten

april

Geen concerten

mei

Geen concerten

X