Phantom Elite, de nieuwe band van ex-After Forever gitarist Sander Gommans
Rotthier Peter

Na het heengaan van After Forever stortte gitarist Sander Gommans zich op zijn HDK-project waarmee hij twee albums uitbracht. Ondertussen heeft Sander een nieuwe band rond zich verzameld die als Phantom Elite door het leven zal gaan.

Naast Sander vinden we in deze Nederlands/Braziliaanse band zangeres Marina La Torraca terug, die momenteel op tour is met Avantasia. De rest van de band wordt gevormd door Erik van Ittersum (keyboards – Ayreon, HDK, Kingfisher Sky), Eelco van der Meer (drums – Stream Of Passion) en de gitaristen Goof Veelen en Ted Wouters.

Live zal de band trouwens een mix spelen van nieuwe nummers en songs uit de HDK-albums.

Een teaser vind je alvast op: https://www.facebook.com/jointhePE/videos/1019540094830940/

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X