Debuut Tesla komt dertig jaar later opnieuw uit in een liveversie
Rotthier Peter

Om te vieren dat de release van hun debuut Mechanical Resonance dertig jaar geleden in de platenbakken kwam te liggen, besloten de heren van Tesla om de songs van het album opnieuw in te blikken, maar dan in een liveversie. Het resultaat, Mechanical Resoncance live zal op 26 augustus in de platenbakken liggen, met dank aan het Italiaanse label Frontiers.

Tesla is een pure hardrockband uit het Amerika van midden jaren tachtig, die door kenners steeds bedacht werd met hoge scores. Met hun soms ietwat psychedelische aanpak, brachten ze een uniek geluid voort dat vooral in Amerika goed scoorde. In Europa had de band een redelijke aanhang maar een echte doorbraak hier bleef uit.

Tesla

Naast een volledige live-uitvoering van Mechanical Resonance, herbergt dit album als slot de nieuwe single Save The Goodness, een song geschreven en geproduceerd door Phil Collen van Def Leppard. Met datzelfde Def Leppard vertrekken zanger Jeff Keith en zijn kompanen binnenkort op wereldtour. Of ze ook onze contreien zullen aandoen, weten we nog niet.

Tracklist: 

 1. Rock Me To The Top
 2. Ez Come Ez Go
 3. Gettin’ Better
 4. Comin’ Atcha Live
 5. Changes
 6. Before My Eyes
 7. 2 Late 4 Love
 8. We’re No Good Together
 9. Love Me
 10. Cover Queen
 11. Lil Suzie
 12. Modern Day Cowboy
 13. Save That Goodness (Studio Track)

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Upcoming concerten

juni

Geen concerten

july

Geen concerten

X