Lionheart kondigt afscheid aan
Bjorn Wielockx

Slecht nieuws voor de fans van de Amerikaanse hardcoreband Lionheart. De band heeft in een statement verteld dat ze stoppen. We mogen nog één ep’tje verwachten en een Amerikaanse tour. De resterende Europese data zullen dus de laatste zijn. Hieronder kan je het officieel statement van Lionheart lezen.

“Toured with some good bands, toured with some bad ones. Met some great people, and some complete idiots. Started this band in a living room in San Francisco and ended up getting to see the world. Seen a million bands, scenes, trends, and people come and go- now it’s our time. Everyone has jobs or careers that make doing this (even part time) next to impossible. One more EP, a split with one of our favorite bands, and some final US shows will be announced soon. The current Canadian & European dates will be our last shows in those territories.

Thank you for everything- this was one hell of a ride.” -LHHC

Lionheart2004-2016

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Upcoming concerten

juni

Geen concerten

july

Geen concerten

X