BEAR – VANTA
Yngwie Vanhoucke

De Antwerpse band BEAR heeft zojuist een gloednieuw nummer en een videoclip uitgebracht genaamd ‘VANTA‘. Het nummer is afkomstig van hun langverwachte nieuwe album, waarvan de titel en releasedatum nog niet bekend zijn gemaakt.

VANTA‘ is een krachtig en intens nummer, zoals we van BEAR gewend zijn. De band is bekend om hun meeslepende en rauwe metal sound, en dit nieuwe nummer is daarop geen uitzondering. Met zware riffs, donkere melodieën en krachtige vocalen is ‘VANTA’ een verpletterende release die de fans van de band zeker niet teleur zal stellen.

De bijbehorende videoclip voor ‘VANTA‘ is een visueel spektakel, met hypnotiserende beelden die perfect passen bij de duistere sfeer van het nummer. De bandleden van BEAR zijn bekend om hun energieke en krachtige live-shows, en de videoclip laat zien dat hun talenten ook op het scherm schitteren.

Gesproken over die energieke live shows, vanavond 27 april spelen ze gratis in de Kinkystar in Gent of mocht je al plannen hebben vanavond binnenkort ook te zien op Headbangers Balls Fest!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X