Nieuwe single van Asphyx
PJVB

De Nederlandse deathmetaltrots Asphyx is terug! De groep uit de provincie Overijssel trakteert ons met Botox Implosion op een gloednieuwe single. Het betreft een voorproefje van het begin volgend jaar te verschijnen album Necroceros. Luisteren kan u verder in dit artikel.

Botox Implosion, de nieuwste compositie van Martin van Drunen en kompanen, kan nu reeds worden gestreamd. Op Necroceros is het nog even wachten. De opvolger van het in 2016 verschenen Incoming Death ligt vanaf 22 januari in de winkelrekken.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Login

Recente reviews

Upcoming concerten

februari

Geen concerten

maart

13mar13:00METALWORKSFEST XL 2021KUBOX - KUURNE

19mar(mar 19)14:0021(mar 21)02:00Prognosis Festival @ Effenaar - Eindhoven

Loading
Share This
X