Vicious Rumors deelt nieuwe single
PJVB

Het Californische heavymetalcombo Vicious Rumors verblijdt ons met gloednieuw materiaal. De single Death Eternal, een voorproefje van het later deze zomer te verschijnen album Celebration Decay, kan u verder in dit artikel beluisteren.

Op het dertiende studioalbum van Vicious Rumors, de opvolger van het uit 2016 daterende Concussion Protocol, is het nog geduld uitoefenen tot 21 augustus. Niet getreurd, dankzij onderstaande muziekvideo weten we alvast wat te verwachten:

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Login

Recente reviews

Upcoming concerten

februari

Geen concerten

maart

13mar13:00METALWORKSFEST XL 2021KUBOX - KUURNE

19mar(mar 19)14:0021(mar 21)02:00Prognosis Festival @ Effenaar - Eindhoven

Loading
Share This
X