Hard Rock Fest Avelgem breidt de line-up uit
PJVB

De line-up voor de aanstaande editie van Hard Rock Fest Avelgem is twee namen rijker. In navolging van KISStory, bevestigen nu ook Sister May en Slayensemble de komst naar het indoorfestival. Afspraak op zaterdag 3 oktober in Avelgem.

Voor wie niet bekend is met Slayensemble, de groepsnaam verraadt dat het een muzikaal eerbetoon aan Slayer betreft. Wie Sister May aan het werk wil zien, mag zich dan weer opmaken voor een stevige portie alternatieve rock. Meer bekendmakingen worden in de nabije toekomst verwacht.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Login

Recente reviews

Upcoming concerten

januari

23jan19:45THE BLACK DAHLIA MURDER @ BIEBOB - VOSSELAARVERMINOUS EUROPEAN TOUR 2021

februari

02feb20:0023:30Tribulation + Bolzer + Molassess @ Biebob - Vosselaar

04feb20:00Harakiri For The Sky + Schammasch + GAEREA

Loading
Share This
X