Fernanda Lira en co stellen nieuw project voor
PJVB

Fernanda Lira en Luana Dametto blijven niet bij de pakken zitten. Amper enkele weken na hun vertrek bij thrashgezelschap Nervosa, stellen de muzikantes een gloednieuw project aan het publiek voor. Met Crypta, mogen we ons opmaken voor een stevige portie death metal van internationale makelij.

Naast het duo LiraDametto, worden eveneens Tainá Bergamaschi en Sonia “Anubis” Nusselder bij de nieuwbakken groep betrokken. Vooral de laatstgenoemde zal bij velen een gevoel van herkenning oproepen. Zo maakt de Nederlandse sinds 2018 deel uit van Burning Witches. Op een eerste wapenfeit van Crypta, is het vooralsnog wachten. De bandleden werken volop aan materiaal voor een debuutalbum.

Onderstaande afbeelding werd eerder op de dag via de sociale media verspreid:

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X